Kako začeti

Dobrodošli na spletnem mestu AnaPoroke!

Da bo vaš obisk ne samo prijeten in navdihujoč, ampak tudi učinkovit, je tu nekaj napotkov za lažje krmarjenje po morju informacij, ki čakajo na vas…

Kako torej do sanjske poroke na Obali v 5 preprostih korakih?

1. Prebrskajte vsebine, objavljene na tem spletnem mestu – preglejte videe, preberite članke, potopite se v predstavitev poročnih storitev in razlogov za poroko na Obali, pridružite se Ani na družabnih omrežjih Facebook, Twitter, LinkedIn in YouTube…

2. Če vam je bilo to, kar ste prebrali in si ogledali, všeč, nam zaupajte svoje ime, elektronski naslov in mobilno številko ter si zagotovite svoj darilni (brezplačni!) »Paket poročnih idej« s kopico zamisli, kako vajin praznik narediti resnično popoln (ali pa prikupno in ravno prav »nepopoln«, kot vama je ljubše!) – prejeli ga boste po elektronski pošti že nekaj minut po prijavi!

3. Izpolnite vprašalnik »Vajin sanjski dan«, priložen »Paketu poročnih idej« – prepričani smo, da se bosta ob izpolnjevanju nadvse zabavala, obenem pa odkrila nove vidike in nove podrobnosti vajinih poročnih sanj!

4. Kontaktirajte Ano za vsa dodatna pojasnila o poročnih paketih, svetovanju in dodatnih storitvah, ki jih ponujamo – izpolnjen vprašalnik ji lahko pošljete na elektronski naslov Ana@AnaPoroke.si ali info@AnaPoroke.si, in pomagala vama bo izbrati najboljšo kombinacijo storitev za vaju (vprašalnik seveda ni obvezen, je pa v veliko pomoč, in to ne le v tej začetni fazi, temveč tudi kasneje, pri načrtovanju vajinega praznika!)

5. Če se izkaže, da vam lahko ponudimo tisto, kar iščete, in lahko uspešno sodelujemo, se odločite za predlagano (ali katero drugo) kombinacijo storitev, in čudovito popotovanje v znamenju vajine sanjske poroke na Obali se lahko začne!

Od tu naprej se lahko sprostite in brezskrbno sledite našim organizacijskim čarovnijam, korak za korakom!

Da-da-da-daaa…da-da-da-daaa…

P.S.: Ste pripravljeni na najbolj zabavno, poživljajoče, učinkovito in domiselno poročno načrtovanje, kar jih je kdaj bilo? »Paket poročnih idej« že čaka na vas!