4 vprašanja za lažjo izbiro popolne poročne lokacije

Če vaju muči vprašanje »Kje naj se poročiva?«, nista edina! Ko gre za izbor lokacij(e) poročnega dogajanja, se veliko parov znajde v dilemi. Kako jo rešiti?

S preprosto in prijetno analizo vajinih želja, prioritet in vizije!

Tu so 4 vprašanja, ki vam bodo pomagala pri odločitvi…

Kakšno atmosfero bi radi pričarali?

Vzdušje na poroki je seveda ključnega pomena za izvrstno počutje tako vaju kot svatov, zato je zelo pomembno vedeti, kakšnega si želite. Od sofisticirane, elegantne in umirjene proslave do energičnega, prekipevajočega in prešerno razpoloženega poročnega sprejema – razmislite o konceptu vajine sanjske poroke in atmosferi tega koncepta nato poiščita najustreznejšo lokacijo.

Kakšno poročno zgodbo bi radi ustvarili?

Kaj bo vajina poroka povedala o vaju in vajini ljubezenski zgodbi? Kako bosta v en dan združila ljudi, ki so vama blizu, z vajinim popotovanjem v dvoje? Poročni kraj je eden glavnih igralcev v tem vajinem edinstvenem filmu, zato ga izberite tako, da bo odseval vaju – vajini osebnosti, vajino skupno pot in navsezadnje tudi vajine načrte za prihodnost!

Koga si vsekakor želite na svoji poroki?

Nezanemarljiv dejavnik pri odločanju za najprimernejšo lokacijo je tudi vajin seznam(ček) svatov. Ne samo, da število povabljencev izloča oziroma postavlja v ospredje posamezne možnosti; še zlasti je važno, da se prepričate, ali lahko osebe, ki jih na poročni dan brezkompromisno želite ob sebi, brez težav prispejo na lokacijo, o kateri razmišljate. Primer? Če naj se z vama veselijo vajini stari starši, poroka na nekem oddaljenem otoku, do koder se leti več ur, najbrž odpade.

Kateri so vajini najljubši kotički?

V veliko pomoč pri odločitvi vama bo tudi spisek vseh krajev, ki vama kot paru nekaj pomenijo, pa naj bo to lokacija prvega zmenka ali poljuba, ali pa zaljubljenih počitnic in izletov. Kaj imajo vsa našteta mesta skupnega? Kaj povedo o vajinih preferencah, ko gre za okolje kot kulisi in soustvarjalcu vajine ljubezenske zgodbe? Če nenehno gravitirata k morju – morskim počitnicam dajeta prednost pred snežnimi, kadar koli moreta, zbežita na kavo v Portorož, zaročila sta se na romantičnem oddihu v Dubrovniku ipd. -, potem je to gotovo namig, da je poroka, ki vama je pisana na kožo, poroka na Obali.

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 041 321 421 ali po e-pošti na Ana@AnaPoroke.si – veseli bomo, če vama bomo lahko pomagali pri uresničitvi vajinih poročnih sanj!

© 2011 ANA catering, poroke in dogodki Ana Kovačič Srblin s.p. Vse pravice pridržane.

Speak Your Mind

*